Home » Wavedesign baden

Wavedesign-baden

De stijlvolle Wavedesign-baden zijn bij Badkamers Naarden beschikbaar in diverse uitvoeringen. Deze heerlijke baden toveren een badkamer om van een praktische ruimte tot een plaats om te ontspannen. Ergonomie en comfort staan hierbij hoog in het vaandel. Bij het fabriceren van de baden wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. De baden zijn namelijk gemaakt van Europees sanitairacryl en worden met glasvezel versterkt. Hierdoor gaat uw nieuwe badkuip voor een lange tijd mee. Deze baden kunnen we als inbouwbad of als vrijstaand bad leveren. Badkamers Naarden biedt u een breed assortiment aan baden van dit toonaangevende merk.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

De exclusiviteit van Wavedesign-baden in onze showroom in Naarden

Wavedesign-baden hebben een uniek design en zijn een aanwinst voor uw nieuwe badkamer. Ze zijn daarbij ergonomisch ontwikkeld en uw badkamer wordt omgetoverd tot een luxe badkamer waar u helemaal tot rust komt. Wavedesign heeft ook baden die extra diep, lang of breed zijn. Zo kan iedereen ontspannen in deze luxe baden. Badkamers Naarden helpt u graag met het vinden van het juiste bad. U kunt gebruikmaken van een app waarmee u een ontwerpschets van uw badkamer in 3D maakt. Onze verkoopadviseurs helpen u vervolgens graag met het kiezen van een badkamerkraan met design.

Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen van onze baden

Wij bieden de baden van Wavedesign en vele andere badkamerinrichtingen, zoals een Sanibell-badmeubel, aan tegen scherpe prijzen. Hierdoor bieden we voor ieder budget een oplossing aan. U vindt bij ons baden van verschillende merken, waaronder van ons eigen merk BN-Design. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 035 – 678 39 12 of kom eens langs in onze showroom om onze Wavedesign-baden te bekijken.