Home » Sanibell badmeubel Naarden

Sanibell-badmeubel kopen in Naarden

Een Sanibell-badmeubel staat prachtig in iedere moderne badkamer in Naarden en omgeving. Een meubel van dit hoogstaande merk is niet alleen heel modieus, maar ook nog eens zeer praktisch. De badkamermeubels hebben namelijk veel opbergruimte met een handige indeling voor het praktisch opbergen van al uw toiletartikelen. Ook is een Sanibell-badmeubel heel handig bij uw persoonlijke verzorging. Dit vanwege de grote spiegels die op de kastjes bevestigd zijn en de verlichting die u boven deze spiegels bevestigt.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Ontdek het Sanibell-badmeubel dat past bij uw badkamer

Ondanks dat ze allemaal een moderne uitstraling hebben, heeft u bij Badkamers Naarden toch de keuze uit verschillende modellen van de Sanibell-badmeubels en van badmeubels van INK, een dochteronderneming van Sanibell. Zo is er altijd een die bij uw smaak past. Ook zijn er modellen die voorzien zijn van een handig opbergvak, zodat u uw spullen die u vaak nodig heeft, zoals uw tandenborstel of doucheschuim, altijd bij de hand heeft. Naast een Sanibell-badmeubel bieden we ook Pelipal Rubano aan.

Bekijk de verschillende modellen in onze showroom

Past een bepaald Sanibell-badmeubel helemaal bij uw smaak en wilt u het wel eens in het echt zien, voordat u dit laat plaatsen in uw nieuwe badkamer? Kom het dan bekijken in onze showroom. Onze specialisten staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u ook bellen naar 035 – 678 39 12 of het contactformulier invullen.