3D Badkamer

Neem contact op

A merken tegen een betaalbare prijs!
Topmerken zoals Hotbath en Sanibell!

Ervaren verkoopadviseurs
Vriendelijk en meedenkend!

3D badkamer ontwerp
Met onze online software kunnen wij maar ook u zelf een mooi en passend badkamer ontwerp maken.

Installatie
Ook installatie behoort tot de mogelijkheden met vaste aannemers waar wij al jaren mee samenwerken.

Home » 3D Badkamer

Badkamer ontwerpen in 3D

Wilt u uw nieuwe badkamer zelf online ontwerpen en inrichten in 3D? Bij onze online showroom in Naarden ontwerpt u uw eigen badkamer! Wij bieden onze klanten een handige online module om zelf een 3D-schets te maken van hun badkamer. Zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van wat mogelijk is met de ruimte. Lees verder en ontdek hoe het werkt.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Zelf uw nieuwe badkamer online ontwerpen en inrichten in 3D

Met onze online 3D planner kunt u zeer eenvoudig zelf uw nieuwe badkamer online ontwerpen in 3D. U kunt kiezen uit enkele vaste vormen, zoals L-vormig of vierkant, of de ruimte zelf tekenen als vrije vorm. Wanneer u deze basis heeft en de correcte afmetingen heeft ingevoerd, is het tijd om de badkamer te ontwerpen in 3D. In het online programma kunt u de badkamer meteen zelf inrichten met meubelen en sanitair uit onze showroom.

Richt zelf uw badkamer in door deze helemaal naar wens te ontwerpen

U kiest bij het ontwerpen van uw badkamer in 3D uit verschillende stijlen zoals modern, klassiek of country en kiest vervolgens de meubels en objecten die u wilt toevoegen. Deze plaatst u op de gewenste locatie in de badkamer. Door uw badkamer zo zelf online te ontwerpen krijgt u een duidelijk 3D-beeld, wat moeilijker te verkrijgen is in een showroom. Hier kunt u dan mee spelen tot u het gewenste resultaat heeft bereikt: de badkamer van uw dromen.

Stel zelf uw droombadkamer samen

Heeft u de badkamer van uw dromen kunnen inrichten met onze online planner en showroom? Kom dan langs in onze showroom met badkamers. Hier kunt u uw sanitair, badmeubels, douche en designbadkamerkranen te kopen. Wij verkopen douches en veel meer badkameronderdelen. Onze behulpzame medewerkers adviseren u hierbij. Zelf uw badkamer ontwerpen en inrichten in 3D is natuurlijk slechts de eerste stap. Alles moet ook nog worden geïnstalleerd. Ook daarvoor rekent u op Badkamers Naarden. Wij bieden u graag de hulp van onze vaste aannemers. Zo geniet u binnen een mum van tijd van uw nieuwe badkamer.

Ga aan de slag met uw 3D-ontwerp!

Wat voor badkamer wilt u online ontwerpen en inrichten? Kiest u voor klassiek of modern? Verkiest u kleurrijk of klassiek wit? Ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer in onze online planner en showroom en maak uw badkamerdromen waar. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Aarzel dan niet om ze te stellen via het nummer 035 – 678 39 12.