3D Badkamer

Neem contact op

A merken tegen een betaalbare prijs!
Topmerken zoals Hotbath en Sanibell!

Ervaren verkoopadviseurs
Vriendelijk en meedenkend!

3D badkamer ontwerp
Met onze online software kunnen wij maar ook u zelf een mooi en passend badkamer ontwerp maken.

Installatie
Ook installatie behoort tot de mogelijkheden met vaste aannemers waar wij al jaren mee samenwerken.

Home » 3D Badkamer

Badkamer ontwerpen in 3D

Uw nieuwe badkamer zelf online ontwerpen in 3D? Dat kan bij Badkamers Naarden! Wij bieden onze klanten een handige online module om zelf een 3D-schets te maken van hun badkamer. Zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van wat mogelijk is met de ruimte. Lees verder en ontdek hoe het werkt.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Zelf uw nieuwe badkamer online ontwerpen in 3D

Met onze online planner kunt u zeer eenvoudig zelf uw nieuwe badkamer online ontwerpen in 3D. U kunt kiezen uit enkele vaste vormen, zoals L-vormig of vierkant, of de ruimte zelf tekenen als vrije vorm. Wanneer u deze basis heeft en de correcte afmetingen heeft ingevoerd, is het tijd om de badkamer te ontwerpen in 3D. In het online programma kunt u de badkamer meteen zelf inrichten met meubelen en sanitair uit onze showroom. U kiest daarbij uit verschillende stijlen zoals modern, klassiek of country en kiest vervolgens de meubels en objecten die u wilt toevoegen. Deze plaatst u op de gewenste locatie in de badkamer. Door uw badkamer zo zelf online te ontwerpen krijgt u een duidelijk 3D-beeld, wat moeilijker te verkrijgen is in een showroom. Hier kunt u dan mee spelen tot u het gewenste resultaat heeft bereikt: de badkamer van uw dromen.

Stel zelf uw droombadkamer samen

Heeft u de badkamer van uw dromen kunnen inrichten met onze online planner en showroom? Kom dan langs in onze sanitairwinkel in Naarden om uw sanitair, badmeubels, douche en design badkamerkranen te kopen. Onze behulpzame medewerkers adviseren u hierbij. Zelf uw badkamer ontwerpen en inrichten in 3D is natuurlijk slechts de eerste stap. Alles moet ook nog worden geïnstalleerd. Ook daarvoor rekent u op Badkamers Naarden. Wij bieden u graag de hulp van onze vaste aannemers. Zo geniet u binnen mum van tijd van uw nieuwe badkamer.

Ga aan de slag met uw 3D-ontwerp!

Wat voor badkamer wilt u online ontwerpen en inrichten? Kiest u voor klassiek of modern? Kleurrijk of klassiek wit? Ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer in onze online planner en showroom en maak uw badkamerdromen waar. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Aarzel dan niet om ze te stellen via het nummer 035 – 678 39 12.