Badkamerkranen design

In een nieuwe badkamer staan nieuwe badkamerkranen, het liefst design, natuurlijk het allermooist. Ook bij Badkamers Naarden kunt u deze uiteraard volop vinden. Wij hebben een showroom van 2000 m² en verkopen hier diverse A-merken badkamerkranen. In ons aanbod aan design badkamerkranen zult u dus ongetwijfeld vinden wat u zoekt!

Design badkamerkranen in vele soorten en maten

Een mooie, maar zeker ook praktische design badkamerkraan is een van de meest belangrijkste onderdelen in een badkamer. Het is daarom essentieel om hierin een goede keuze te maken! Onze kranen zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten, maten en stijlen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

  • Wastafelkranen
  • Douche/badkranen
  • Bidetkranen

Bent u op zoek naar een moderne design badkamerkraan of juist naar een klassieke? Wilt u een verchroomde kraan of misschien een met rvs-look? Er is zoveel mogelijk en een mooie, bijpassende design badkamerkraan zorgt ervoor dat de uitstraling va uw badkamer helemaal af is.

Denk ook aan het milieu!

Wij zijn, net als u, graag milieubewust. Veel van onze design badkamerkranen zijn daarom ook waterbesparend. Deze kranen verbruiken een stuk minder water en zijn daarom goed voor het klimaat én voor uw portemonnee!

Kom naar Badkamers Naarden

We denken graag met u mee over de invulling van uw nieuwe badkamer en wij kunnen desgewenst ook de installatie ervan verzorgen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)35 6783912 of kom langs in onze mooie ruime showroom!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid