Home » Badkamerkranen design Naarden

Badkamerkranen met een mooi design vindt u in Naarden

Badkamerkranen, het liefst met design, staan natuurlijk het allermooist in een nieuwe badkamer in Naarden. Ook bij Badkamers Naarden kunt u deze uiteraard volop vinden. Wij hebben een showroom van 2.000 m² en verkopen hier diverse A-merken badkamerkranen. In ons aanbod aan badkamerkranen met design zult u dus ongetwijfeld vinden wat u zoekt!

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Badkamerkranen met een mooi design in vele soorten en maten

Een mooie, maar zeker ook praktische design badkamerkraan is een van de meest belangrijkste onderdelen in een badkamer. Het is daarom essentieel om hierin een goede keuze te maken! Onze kranen zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten, maten en stijlen. Bij ons bent u op de goede plek als u zoekt naar:

  • Wastafelkranen
  • Douche/badkranen
  • Bidetkranen

Bent u op zoek naar een moderne design badkamerkraan of juist naar een klassieke kraan van een mooi merk? Wilt u een verchroomde kraan of misschien een met RVS-look? Er is zoveel mogelijk en een mooie, bijpassende design badkamerkraan zorgt ervoor dat de uitstraling van uw badkamer helemaal af is. Maak uw badkamer helemaal af met een wastafel van natuursteen.

Denk ook aan het milieu!

Wij zijn, net als u, graag milieubewust. Veel van onze design-sanitair zijn daarom ook waterbesparend en zijn voorzien van een thermostaat. Deze kranen verbruiken een stuk minder water en zijn daarom goed voor het klimaat én voor uw portemonnee!

Kom naar onze schitterende showroom

We denken graag met u mee over de invulling van uw nieuwe badkamer en kunnen desgewenst ook de installatie ervan verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van douches, maar ook andere badkameronderdelen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 035 – 678 39 12 of kom langs in onze mooie ruime showroom!