Een badkamer op maat

Neem contact op

A merken tegen een betaalbare prijs!
Topmerken zoals Hotbath en Sanibell!

Ervaren verkoopadviseurs
Vriendelijk en meedenkend!

3D badkamer ontwerp
Met onze online software kunnen wij maar ook u zelf een mooi en passend badkamer ontwerp maken.

Installatie
Ook installatie behoort tot de mogelijkheden met vaste aannemers waar wij al jaren mee samenwerken.

Home » Over ons

Over ons

Bent u binnenkort van plan om uw badkamer te verbouwen? Of zelfs een geheel nieuwe badkamer aan te schaffen? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen bij Badkamers Naarden.

Wij zijn een familiebedrijf met vier badkamerspecialisten en wij zijn in ons 18-jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in de regio ’t Gooi en ook daarbuiten.

Wij zijn lid van Mijn bad in stijl, wat betekent dat onze badkamers staan voor comfort, functionaliteit en kwaliteit. In onze showroom in Naarden vindt u twee showbadkamers van Mijn bad in stijl. We ontwerpen uw badkamer graag in uw stijl met kwalitatieve badkamermeubels, zodat uw badkamer geheel naar wens is. We hebben handige software waarmee we een realistisch 3D-ontwerp kunnen maken van uw toekomstige badkamer, zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Wij hebben een showroom van 1.000 m  en verkopen diverse A-merken kranen, tegels, keramiek en badmeubels. Een aantal A-merken die wij voeren zijn: Villeroy & Boch, Sanibell, HSK, Pelipal, Rowe, Xenz, Instamat, Geberit, Axent, Hotbath, Wisa, Catalano, Magnum, Loox, Primabad, Arqua, Bette, Sunshower, HR badmeubels, Leff Design etc.

Verder hebben we een groot assortiment accessoires van onder meer Hotbath, Emco en Geesa. Ook denken wij met u mee wat betreft de invulling van uw badkamer en wij kunnen  de installatie verzorgen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid