Home » Verwarmde toiletbril

Verwarmde toiletbril

Met een verwarmde toiletbril introduceert u een hoge mate van luxe in uw badkamer. Bij badkamers Naarden vindt u alles van sanitair om uw badkamer om te toveren tot een oase van luxe. In ons aanbod vindt u sanitair en badkamermeubelen van bekende merken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontdek ons assortiment en stel uw luxueuze badkamer samen!

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Kies voor luxe met een verwarmde toiletbril

U kent het vast wel: een koude winterochtend waarbij u op slag wakker bent zodra u zich neerzet op die koude wc-bril. Dat is verleden tijd als u kiest voor een verwarmde toiletbril uit het aanbod van Badkamers Naarden. Dankzij deze verwarming geniet u steeds van een zalig warme wc-bril, ook op de koudste winterdagen. Natuurlijk vindt u bij ons ook alle andere benodigdheden voor een luxueuze badkamer. Denk daarbij aan een stijlvol hangtoilet, prachtige Sanibell badmeubelen en natuursteen wasbakken. Wilt u naast een verwarmde toiletbril nog meer luxe introduceren in uw badkamer? Dat kan met ons ruime aanbod A-merken als Geberit, Duravit en Grohe.

Vraag advies aan onze medewerkers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verwarmde toiletbril? Of wenst u advies bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer? Onze deskundige en behulpzame medewerkers voorzien u graag van advies. Breng daarom zeker een bezoek aan onze showroom. U bereikt ons ook via het contactformulier of op het nummer 035 – 678 39 12.