Home » Badkamer Baarn

Een schitterende nieuwe badkamer in Baarn

Zoekt u inspiratie voor uw nieuwe badkamer in de omgeving van Baarn? Kom dan naar Badkamers Naarden. Bij ons heeft u een ruime keuze aan complete badkamers, badkamermeubels en accessoires tegen zeer vriendelijke prijzen. We zijn al jarenlang een begrip op het gebied van badkamers in ‘t Gooi en daarbuiten. Onze badkamerspecialisten voorzien u graag van professioneel advies.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Kom naar de specialist op het gebied van badkamers in de regio Baarn

Wij hebben een prachtige showroom van 2.000 m² vlakbij Baarn. Hier verkopen we mooie A-merken zodat u een kwalitatief mooie badkamer kan samenstellen. U koopt ze tegen een goede prijs, want we kopen groot in! U heeft de keuze uit vele merken, zoals:

  • Villeroy & Boch
  • Grohe
  • Sphinx
  • Van Heck

Ook voor wand- of vloertegels voor uw badkamer kunt u bij ons terecht. We verkopen vele soorten tegels in welke stijl u maar wilt. Kiest u voor landelijk, romantisch of juist strak? Kom snel ons assortiment bekijken, want bij ons vindt u de mooiste badkamers, tegels en accessoires in de omgeving van Baarn! Wilt u uw nieuwe badkamer door ons laten installeren? Geen probleem, hiervoor werken we al jaren samen met een vast team aannemers.

Weet u al wat u wilt?

Bij ons is het mogelijk om uw nieuwe badkamer in 3D te laten ontwerpen. Zo kunt u precies zien hoe het er allemaal uit komt te zien en kunt u uw vrienden en familie alvast jaloers maken. We hebben ook de mogelijkheid op onze site om zelf uw badkamer in 3D te ontwerpen, zodat u alvast een goed idee krijgt van wat er mogelijk is met de ruimte die u heeft.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig naar het mooiste op het gebied van badkamers in de regio Baarn? Bel ons dan op nummer 035 – 678 39 12 voor een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze mooie showroom.