Een hangtoilet kopen

Home » Hangtoilet kopen

Een stijlvol hangtoilet kopen was nog nooit zo voordelig als bij Badkamers Naarden. Hier kunt u profiteren van het feit dat wij onze producten groot in kunnen kopen. Wij berekenen de korting meteen door aan onze klanten. Zo kunt u bij ons een hangtoilet kopen van één van de betere merken, zonder dat u daarvoor veel hoeft te betalen. Bij Badkamers Naarden vindt u producten van veel toonaangevende merken als Sphinx, Villeroy & Boch en Duravit tegen verrassend lage prijzen

Mogelijkheden van een hangtoilet kopen

Een hangtoilet ziet er niet alleen stijlvol uit, het is ook veel praktischer in uw badkamer of toiletruimte. Om die reden kiest u er vanzelfsprekend voor om een hangtoilet te kopen. Wij werken alleen samen met topmerken die producten van hoogwaardige kwaliteit leveren, die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. Bovendien bieden wij u een uitstekende service. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw hele badkamer opnieuw in te richten, dan kunnen wij voor u 3D tekening maken met het ontwerp. Hierbij houden wij rekening met uw wensen qua sanitair. Zo kan er ook een ligbad, inloop douchecabine of kraan met uniek design geplaatst worden.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bezoek onze showroom van 2.000 m2 en u bent verzekerd van een lage prijs. Bovendien kunt u er volop inspiratie opdoen en staat er een adviseur voor u klaar om u te helpen met het maken van uw keuze. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 035 – 678 39 12.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid