Home » Badkamershowroom Almere

Uw badkamershowroom nabij Almere

Zoekt u een badkamershowroom in de regio Almere met badkamers en toebehoren van A-merken? Bij Badkamers Naarden uit Naarden vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Of het nu gaat om een verbouwing van uw huidige badkamer of de aanschaf van een compleet nieuwe, in onze badkamershowroom vindt u alle benodigdheden. In onze showroom, die maar liefst 2.000 m² groot is, verkopen we diverse A-merken kranen, tegels, keramiek en badmeubels. U bent hier altijd welkom om rond te kijken, inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer of om informatie te vragen.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

De mooiste badkamershowroom voor inspiratie

In onze badkamershowroom verkopen we tegen een uiterst betaalbare prijs diverse A-merken zoals:

  • Vtwonen-baden
  • Villeroy & Boch
  • Sanibell
  • Geberit

 

Wij kopen in grote hoeveelheden in, waardoor wij speciale prijsafspraken hebben met leveranciers. Daarom kunt u bij ons tegen een mooie prijs de mooiste badkamer kopen die u geheel zelf samenstelt met de onderdelen uit onze showroom.

Moderne technieken bij het ontwerp

We hebben ook de mogelijkheid op onze site om zelf uw badkamer in 3D te ontwerpen zodat u alvast een goede indruk krijgt van wat er mogelijk is met de ruimte die u heeft. Vindt u in onze badkamershowroom de badkamer van uw dromen? Wij installeren uw badkamer in Bussum graag voor u. Dit doen wij ook voor uw badkamer in Hilversum en omstreken. We werken al jaren samen met onze vaste aannemers waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

Nieuwsgierig naar onze winkel? Kom dan langs!

Bent u enthousiast geworden over onze winkel in badkamers en wilt u ook de mooiste badkamer van onze showroom tegen een prima prijs? Bel ons dan op het nummer 035 – 678 39 12 of kom langs in onze mooie showroom. Wilt u eerst eens virtueel onze badkamershowroom bezoeken? Loop er dan snel doorheen op onze site!