Home » Badkamershowroom Almere

Uw badkamershowroom nabij Almere

Zoekt u een badkamershowroom in de regio Almere met badkamers en toebehoren van A-merken? Bij Badkamers Naarden vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Of het nu gaat om een verbouwing van uw huidige badkamer of de aanschaf van een compleet nieuwe, in onze badkamershowroom vindt u alle benodigdheden. In onze showroom in Naarden, die maar liefst 2.000 m² groot is, verkopen we diverse A-merken kranen, tegels, keramiek en badmeubels. U bent hier altijd welkom om rond te kijken, inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer of om informatie te vragen.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

De mooiste badkamershowroom in de regio Almere

In onze badkamershowroom vlak bij Almere verkopen we tegen een uiterst betaalbare prijs diverse A-merken zoals:

  • VT-wonen baden
  • Villeroy & Boch
  • Sanibell
  • Geberit

Profiteer van onze grootschalige inkoop

Wij kopen in grote hoeveelheden in, waardoor wij speciale prijsafspraken hebben met leveranciers. Daarom kunt u bij ons tegen een mooie prijs de mooiste badkamer van de regio Almere kopen die u geheel zelf samenstelt met de onderdelen uit onze showroom.

Moderne technieken bij het ontwerp

We hebben ook de mogelijkheid op onze site om zelf uw badkamer in 3D te ontwerpen zodat u alvast een goede indruk krijgt van wat er mogelijk is met de ruimte die u heeft. Vindt u in onze badkamershowroom vlak bij Almere de badkamer van uw dromen? Wij installeren uw badkamer graag voor u in Bussum, Hilversum of omstreken. We werken al jaren samen met onze vaste aannemers waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

Nieuwsgierig naar onze winkel? Kom dan langs!

Bent u enthousiast geworden over Badkamers Naarden en wilt u ook de mooiste badkamer van dé showroom in de buurt van Almere tegen een prima prijs? Bel ons dan op nummer 035 – 678 39 12 of kom langs in onze mooie showroom. Eerst eens virtueel onze badkamershowroom in de buurt van Almere bezoeken? Loop er dan snel doorheen op onze site!