Home » INK badmeubel Naarden

Vind uw INK badmeubel in Naarden

Een INK badmeubel uit onze showroom in Naarden past perfect in uw nieuwe, moderne badkamer. Met zijn strakke vormen zorgen de badkamerelementen van dit merk voor een opgeruimde uitstraling van uw badkamer. De moderne uitstraling van een Ink badmeubel is compleet doorgevoerd in de meubelen. De wasbak, die bij een aantal modellen van natuursteen is gemaakt, is ook uitgevoerd in strakke, vierkante vormen. Ook heeft u de keuze uit bijpassende kranen met strakke vormen.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Een INK badmeubel past in bijna iedere badkamer in Naarden

Een badmeubel van INK straalt eenvoud uit. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook passen deze badmeubels daardoor in bijna iedere badkamer. Ook lenen de eenvoudige meubelen zich uitstekend voor uitbreiding met verschillende accessoires, die u ook vindt in ons ruime assortiment sanitair. Behalve de bekende INK en Sanibelle badmeubelen vindt u in onze winkel in Naarden én online veel meer schitterende badkamerelementen van de mooiste merken.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment met badkamermeubelen? Kom dan langs in onze showroom in Naarden. Onze badkamerspecialisten voorzien u van deskundig advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Hierdoor stelt u eenvoudig uw nieuwe badkamer met een schitterend INK badmeubel samen. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 035 – 678 39 12.