Feel good shower

Een Feel Good shower met Infrarood en UV-functie is een uniek apparaat waarmee u tijdens het douchen uw gemoedstoestand kunt beïnvloeden. Onder invloed van zonlicht maakt het lichaam vitamine D aan maar vooral tijdens de winter kan dit nog weleens te weinig zijn. Een Feel Good shower neemt deze functie dan over!

Een Feel Good shower werkt therapeutisch

Bij Badkamers Naarden verkopen we uiteraard Feel Good showers voor in uw nieuwe badkamer. Door de UV-functie regelmatig, maar kort, te gebruiken tijdens het douchen blijft uw vitamine D-niveau ook in de wintermaanden op een gezond peil. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker. Verder heeft de Feel Good shower een infrarood functie: infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Ideaal voor mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. De combinatie van lagedruk UV-lampen en Full Spectrum infrarood lampen zorgt voor een ontspannende en zelfs bruinende werking. Gewoon tijdens het douchen! Zo komt u de winter wel door. De Infrarood lampen zijn in sterkte instelbaar en de UV- en IR-lampen zijn tegelijkertijd maar ook afzonderlijk te gebruiken.

Wilt u ook een Feel Good shower?

Kom dan snel naar onze ruime showroom in Naarden en ontdek zelf hoe fijn een Feel Good shower is. Uiteraard kunt u ook eerst telefonisch contact met ons opnemen op +31 (0)35 6783912. Tot snel bij Badkamers Naarden!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid