Home » Feel Good shower Naarden

Koop uw Feel Good shower in Naarden

Een Feel Good shower met infrarood en UV-functie, die u in onze showroom in Naarden vindt, is een uniek apparaat waarmee u tijdens het douchen uw gemoedstoestand kunt beïnvloeden. Onder invloed van zonlicht maakt het lichaam vitamine D aan, maar vooral tijdens de winter kan dit nog weleens te weinig zijn. Een Feel Good shower neemt deze functie dan over!

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Een Feel Good shower werkt therapeutisch

Bij Badkamers Naarden verkopen we uiteraard Feel Good showers voor in uw nieuwe badkamer. Door de uv-functie van deze sunshower regelmatig te gebruiken tijdens het douchen blijft uw vitamine D-niveau ook in de wintermaanden op een gezond peil. U moet de uv-functie echter niet te lang gebruiken, want dat is niet goed voor uw huid. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker. Verder heeft de Feel Good shower een infrarood functie: infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd, waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Dit is ideaal voor mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. De combinatie van lagedruk uv-lampen en Full Spectrum infrarood lampen zorgt voor een ontspannende en zelfs bruinende werking. Gewoon tijdens het douchen! Zo komt u de winter wel door. De infraroodlampen zijn in sterkte instelbaar en de uv- en IR-lampen zijn tegelijkertijd maar ook afzonderlijk te gebruiken als douche.

Wilt u ook een Feel Good shower? Neem contact met ons op!

Kom snel naar onze ruime showroom in Naarden en ontdek zelf hoe fijn een Feel Good shower is. U kunt ook direct een douchecabine met achterwand uitzoeken voor in uw badkamer. Uiteraard kunt u ook eerst telefonisch contact met ons opnemen op 035 – 678 39 12. Tot snel bij Badkamers Naarden!