Home » Upfallshower

Upfallshower

Bij Badkamers Naarden kunt u terecht voor de Upfallshower. Dit is een douchesysteem dat 80% van het water, afvalwater en energie bespaart. Door de enorme douchekop staat u heerlijk luxe te douchen terwijl u toch maar 1,5 liter water per minuut gebruikt. Bij een normale douchekop is dit ongeveer 10 tot 15 liter per minuut! Dat is dus genieten van een milieuvriendelijke douche. Lees verder en ontdek meer over deze unieke douche.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Bij onze Upfallshower combineert u duurzaamheid met luxe

De Upfallshower is een spaardouche die 80% zuiniger is dan een normale douche, zonder in te leveren op kracht en comfort. Door het unieke Upcyclesysteem wordt het gebruikte water opgevangen, gefilterd, verwarmd en rondgepompt. Een Upfallshower is duurzaam en milieubewust. Hierdoor past deze shower perfect bij uw badkamer in Bussum of omgeving. U bespaart hier enorm veel water mee, terwijl er wel maar liefst 25 liter water per minuut uit de grote douchekop met wel 30 centimeter doorsnede komt. Dat wordt heerlijk douchen, zeker als u de Upfallshower plaatst in uw stijlvolle Rowe douchecabine!

Kom naar onze showroom voor een duurzame douche

Nieuwe woningen moeten sinds 2015 aan de EPC-eisen voldoen. De Energieprestatiecoëfficiënt geeft aan hoe energiezuinig een woning of installatie hierin is. De Upfallshower is dusdanig energiezuinig dat deze de EPC-waarde kan verlagen tot maximaal 0.18, wat een stuk lager is dan de 0.40 die toegestaan is voor woningen. Bij Badkamers Naarden vertellen wij u er alles over en kunt u de Upfallshower en bijpassende kranen bewonderen. Bel ons op 035 – 678 39 12 of kom snel langs in onze showroom.