Home » Upfall shower

Een Upfall shower kopen in Naarden

Bij Badkamers Naarden kunt u terecht voor de Upfall shower. Dit is een douche systeem dat 80% van het water, afvalwater en energie bespaart. Door de enorme douchekop staat u heerlijk luxe te douchen terwijl u toch maar 1,5 liter water per minuut gebruikt. Bij een normale douchekop is dit ongeveer 10 tot 15 liter per minuut! Dat is dus genieten van een milieuvriendelijke douche!

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Upfall shower: duurzaamheid en luxe in één in onze showroom in Naarden

De Upfall shower is een spaardouche die 80% zuiniger is dan een normale douche, zonder in te leveren op kracht en comfort. Door het unieke Upcycle systeem wordt het gebruikte water opgevangen, gefilterd, verwarmd en rondgepompt. Als u dan toch voor een nieuwe badkamer gaat, plaats dan gelijk een duurzame en milieubewuste Upfall shower. U bespaart hier enorm veel water mee terwijl er wel maar liefst 25 liter water per minuut uit de grote douchekop met wel 30 centimeter doorsnede komt! Dat wordt heerlijk douchen.

Bekijk uw nieuwe Upfall shower alvast in 3D

Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp en de inrichting van uw badkamer. Wij maken hiervoor graag een 3D-tekening van uw nieuwe badkamer, zodat u meteen ziet hoe uw douche eruit komt te zien. Verder installeren we uw badkamer ook graag voor u. We hebben hiervoor een uiterst vakkundig team van vaste aannemers.

Ga voor energieneutraal!

Nieuwe woningen moeten sinds 2015 aan de EPC-eisen voldoen. De Energieprestatiecoëfficiënt geeft aan hoe energiezuinig een woning of installatie hierin is. De Upfall Shower is dusdanig energiezuinig dat deze de EPC-waarde kan verlagen tot maximaal 0.18, wat een stuk lager is dan de 0.40 die toegestaan is voor woningen. Bij Badkamers Naarden vertellen wij u er alles over en kunt u de Upfall shower komen bewonderen. Bel ons op 035 – 678 39 12 of kom langs snel in onze showroom.