Home » Sanitair Hilversum

Sanitair in Hilversum

In onze winkel vindt u het mooiste sanitair in de regio Hilversum tegen bodemprijzen. Wij zijn al sinds 2002 regionaal de grootste importeur van topmerken badkamers. Doordat wij deze groot in kunnen kopen en omdat we onze inrichting simpel houden, kunnen wij u de producten aanbieden voor verrassend lage prijzen. U vindt gegarandeerd de nieuwste en mooiste badkamers bij onze badkamerwinkel in Hilversum.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Kies uit een groot assortiment met mooi sanitair

Badkamers Naarden biedt u een uitgebreid assortiment aan badkamerartikelen aan in onze showroom van maar liefst 2.000 m²! Bij onze winkel kunt u terecht voor sanitair met verschillende topmerken als Grohe, Geberit en Sphinx. U heeft een ruime keuze uit badmeubels, tegels en verschillende accessoires. Of u nu kiest voor een klassieke inrichting van uw badkamer, of voor een moderne en strakke stijl; alles is mogelijk. De adviseurs van onze winkel kunnen u bovendien helpen bij het uitzoeken van sanitair en de inrichting van uw badkamer. Wij maken graag een 3D-tekening voor uw badkamer in onze badkamerwinkel. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden van onze badkamerwinkel.

Kom eens langs in onze badkamerwinkel

U kunt natuurlijk pas echt goed beoordelen welke soorten badkamers wij u kunnen aanbieden, als u zelf een kijkje komt nemen in onze badkamerwinkel. U bent dan ook van harte welkom in de showroom, waar onze specialisten voor u klaar staan. Heeft u nog vragen, neem dan meteen contact op met Badkamers Naarden door te bellen naar 035 – 678 39 12 of het contactformulier in te vullen.