Home » Rowe douchecabine Naarden

Rowe-douchecabine kopen in Naarden

Als u een ruime Rowe-douchecabine wilt kopen, bent u bij onze winkel in Naarden op de juiste plek. Onze badkamerwinkel biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan douches, baden en sanitair aan. Ongeacht of u de badkamer gaat renoveren of een nieuwe badkamer zoekt voor uw nieuwbouw, bij ons vindt u steeds wat u zoekt.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Ontdek de Rowe-douchecabine uit ons assortiment

Met een Rowe-douchecabine uit onze badkamerwinkel heeft u alle ruimte die u nodig heeft. De douchecabines van dit hoogstaande merk hebben een bijzondere vorm of een extra groot formaat. Deze bijzondere cabines zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in ronde vormen, zodat u tijdens het douchen voldoende ruimte heeft. Ook past uw nieuwe douchecabine op een nette manier in uw nieuwe badkamer. De douchecabine is namelijk zeer efficiënt qua ruimte. Dit biedt alleen maar voordelen. Zo combineert u deze eenvoudig met een stijlvolle regendouche of efficiënte Upfallshower.

Alles voor uw nieuwe badkamer

Bij Badkamers Naarden kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe douchecabine van bijvoorbeeld Rowe, maar ook voor alle andere zaken die u nodig. Denk daarbij niet alleen Wavedesign-baden, maar ook aan tegels voor op de vloer en aan de wand en aan kranen, douchekoppen en badmeubels.

Kom een kijkje nemen in onze showroom

Wilt u graag een overzicht krijgen van ons gehele assortiment? Kom dan eens langs in onze ruime showroom en kijk uw ogen uit. Er is namelijk vanalles te zien. Als u een kijkje komt nemen, adviseren wij u ook graag over onze schitterende Rowe-douchecabine en onze verschillende kranen. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 035 – 678 39 12.