Home » Grandeur tegels Naarden

Grandeurtegels kopen in Naarden

Grandeurtegels staan prachtig in ieder interieur; zo ook in uw huis in Naarden of omgeving. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en een aantal varianten. Badkamers Naarden biedt u een ruim assortiment aan tegels aan van dit stijlvolle merk. Wat voor tegels zoekt u voor uw badkamer?

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Grandeurtegels voor uw prachtige badkamer

Bij Badkamers Naarden koopt u Grandeurtegels niet enkel in de standaard vierkante vorm, maar ook als rechthoekige tegels. Bijzondere Grandeurtegels zijn die uit de Sphinx Sevaes-lijn, die een mooie en natuurlijke marmeren look hebben. Dit zijn prachtige tegels voor in een moderne badkamer met bijvoorbeeld een Wavedesign-bad. Een ander mooie lijn Grandeurtegels is de Mosa Colors-lijn. Deze tegels hebben heldere kleuren en zorgen hiermee voor een bijzonder karakter van uw badkamer. Doordat de tegels in deze lijn verkrijgbaar zijn in zoveel verschillende kleuren, zijn er altijd tegels die passen bij uw smaak en in uw (nieuwe) badkamer, bijvoorbeeld als achterwand in uw douchecabine.

Kom langs in onze showroom en ontvang persoonlijk advies

Om erachter te komen welke Grandeurtegels het best passen bij uw sanitair met design, kunt u ze bekijken in onze ruime showroom. Op deze manier krijgt u meteen een beeld van ons schitterende sanitair en onze douchesystemen. Ook voorzien wij u ook graag van persoonlijk en deskundig advies. Heeft u algemene vragen voordat u onze showroom bezoekt? Neem dan contact met ons op via 035 – 678 39 12 of via het contactformulier.