Douchescherm kopen

Bij Badkamers Naarden kunt u goedkoop een douchescherm in verschillende stijlen kopen. Doucheschermen zijn te plaatsen op ligbaden of als afscheiding bij een inloopdouche. Met een goed douchescherm voorkomt u dat de badkamervloer nat wordt tijdens het douchen. Bij Badkamers Naarden kunt u een douchescherm van een gerenommeerd merk kopen. Wij kopen grote partijen in die wij vervolgens tegen bodemprijzen aan onze klanten aan kunnen bieden.

Uw ontwerp in 3D

Voordat u een douchescherm komt kopen, kunt u via deze website een 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken. Als u deze meeneemt, kunnen onze medewerkers helpen met het afstemmen van de details en het uitkiezen van de geschikte badkamer producten. Kijk eerst eens rustig rond op deze website en doe inspiratie op.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in úw badkamer? Vraag ons naar de mogelijkheden voordat u een douchescherm komt kopen. U kunt dit persoonlijk doen in onze showroom in Naarden of u kunt een e-mail sturen naar info@badkamersnaarden.nl. Tevens zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 035 – 678 39 12.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid