Home » Bidet wc Naarden

Een bidet wc koopt u in Naarden

In navolging van hotels en wellnesscentra is de bidet wc in steeds meer badkamers van huishoudens terug te vinden. Zo’n type wc is een uiterst hygiënische en een snelle manier om uw onderlichaam schoon te maken na een toiletbezoek. U bespaart ook nog eens toiletpapier!

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Een bidet wc uit onze showroom in Naarden is uiterst modern en hygiënisch!

Bij Badkamers Naarden hebben we een ruim assortiment topmerken bidet wc’s. Kom dus snel eens kijken! De bidet wc’s van tegenwoordig worden vaak verward met de oude porseleinen bidets die u nog wel eens aantreft in Zuid-Europese hotels. De hedendaagse bidet wc’s zijn echter voorzien van uiteenlopende wellnessfuncties, zoals een verwarmde toiletbril, een reinigende sproeifunctie met diverse massagestanden en uiteraard een comfortabele hygiënische reiniging met water. De wc zelf blijft hygiënisch schoon, want de sproei-arm wordt iedere keer na gebruik automatisch en grondig gereinigd. Ook als meerdere mensen de wc gebruiken blijft de hygiëne dus gewaarborgd. Hartstikke gemakkelijk dus!

Bent u toiletpapier zat?

Kies dan voor een bidet wc. Warm water is namelijk veel zachter en hygiënischer dan toiletpapier. Ook qua design zijn de moderne wc’s mooi om te zien dus er is geen enkele belemmering om deze toe te voegen aan uw nieuwe badkamer. Mooi, praktisch én hygiënisch dus!

Neem contact op voor meer informatie

Bij Badkamers Naarden leggen we u graag alle voordelen van een dergelijke wc uit en kunt u gelijk onze collectie toiletten bekijken. Neem contact met ons op via 035 – 678 39 12 en kom langs in onze ruime showroom. Overtuig uzelf van het gemak van een bidet wc!