Badkamerwinkel Hilversum

Badkamers Naarden is de badkamerwinkel waar u de mooiste badkamers in de regio Hilversum koopt tegen bodemprijzen. Wij zijn al sinds 2002 regionaal de grootste importeur van topmerken badkamers. Doordat wij ze groot in kunnen kopen en omdat we onze inrichting simpel houden, kunnen wij onze producten aanbieden voor verrassend lage prijzen. U vindt gegarandeerd de nieuwste en mooiste badkamers in onze badkamerwinkel in Naarden (regio Hilversum).

De badkamerwinkel met het grootste assortiment in de regio Hilversum

Wij bieden u een uitgebreid assortiment met A-merken in onze showroom van maar liefst 2000 m²! Hier kunt u terecht voor alle topmerken voor badmeubels, tegels en accessoires. Of u nu kiest voor een klassieke inrichting van uw nieuwe badkamer, of voor een moderne en strakke stijl; alles is mogelijk bij ons. Onze adviseurs kunnen u bovendien uitstekend helpen bij het ontwerp en de inrichting van uw badkamer. Wij maken hiervoor graag een 3D-tekening van uw nieuwe badkamer zodat u meteen ziet hoe mooi uw nieuwe badkamer wordt. Kom meteen een kijkje nemen in onze badkamerwinkel vlakbij Hilversum en vraag naar de mogelijkheden.

Kom gauw langs bij ons

U kunt natuurlijk pas echt goed beoordelen welke soorten badkamers wij verkopen, als u zelf een kijkje komt nemen. U bent altijd van harte welkom in de showroom, waar onze specialisten voor u klaar staan. Ook is het mogelijk om op onze site alvast virtueel een kijkje bij ons te nemen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze badkamerwinkel dichtbij Hilversum door te bellen naar +31 (0)35 6783912.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid