Badkamertegels Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie badkamertegels in de regio Amsterdam? Bij Badkamers Naarden slaagt u vast en zeker. Wat voor stijl uw badkamer ook moet hebben, wij voorzien u graag van deskundig advies. Van luxe tot budget, van design tot landelijk of klassiek:  bij ons vindt u de tegels, badkamermeubels en accessoires waarnaar u op zoek bent.

Een ruime keuze aan tegels vlakbij Amsterdam

Bij ons in de omgeving van Amsterdam, verkopen we een ruim assortiment badkamertegels in alle mogelijke standaard afmetingen en in de mooiste kleuren. Merken die wij onder andere verkopen, zijn:

  • Villeroy&Boch
  • Sphinx
  • Marazzi
  • Mosa

Het aanbod aan badkamertegels is de afgelopen jaren extreem toegenomen. De witte glanzende badkamertegels nog altijd heel populair maar de grote rechthoekige badkamertegels is een opkomende trend. Wat uw wensen ook zijn voor uw nieuwe badkamer, bij ons vindt u de mooiste badkamertegels van de regio Amsterdam.

Kies de juiste tegel

Badkamertegels zijn er in verschillende materialen, kleuren en maten. Keramische tegels zijn makkelijk te reinigen en onderhouden, waterdicht en verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en maten. Dit zijn dan ook de meest voorkomende tegels in een badkamer. De badkamer is een vochtige ruimte en daarvoor is er een tegel nodig die hiertegen bestand is. Een keramische tegel is vrijwel immuun voor vuil en vocht en daarom uitermate geschikt voor de badkamer.

Voor een goed en uitgebreid advies

Woont u in de regio Amsterdam en wilt u graag een goed advies over de aanschaf van nieuwe badkamertegels? Kom dan naar Badkamers Naarden en bel ons op +31 (0)35 6783912 of kom langs in onze showroom. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid