Badkamers ’t Gooi

De mooiste badkamers in ‘t Gooi vindt u tegen ware bodemprijzen bij Badkamers Naarden. Wij kopen al sinds 2002 de beste merken groot in, zodat we ze voordelig aan u kunnen aanbieden. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe badkamer. Alles op het gebied van badkamers van topmerken in ‘t Gooi vindt u in onze showroom van 2000 m2!

Assortiment badkamers in ‘t Gooi

Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer, dan kunt u kiezen voor een tijdloos ontwerp waar u nog jaren mee vooruit kunt. Ook bieden wij u bij Badkamers Naarden het nieuwste van het nieuwste, dus ook als u kiest voor een modern ontwerp, kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te laten zien welke topmerken we in huis hebben en om eventueel voor u een 3d-tekening te maken van uw badkamer. Badkamers Naarden is de leverancier van badkamers in ’t Gooi.

Showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Naarden (’t Gooi). Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met advies bij het maken van een keuze. Laat ook meteen een offerte maken! U vindt alle contactgegevens op de contactpagina en als u andere vragen heeft, mag u ons bellen op nummer 035 – 678 39 12.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid