Home » Badkamers ’t Gooi

Badkamers in ’t Gooi

De mooiste badkamers in ‘t Gooi vindt u tegen aantrekkelijke prijzen bij onze winkel in Naarden. Wij kopen al sinds 2002 de beste merken groot in, zodat we de badkameritems voordelig aan u kunnen aanbieden. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw nieuwe badkamer in Het Gooi. Alles op het gebied van badkamers vindt u in onze showroom van 2.000 m² in ’t Gooi met diverse mooie topmerken!

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Doe inspiratie op uit een groot assortiment aan badkamers

Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer, kunt u kiezen voor een tijdloos ontwerp waar u nog jaren mee vooruit kunt. Ook bieden wij u bij Badkamers Naarden het nieuwste van het nieuwste aan, dus ook voor een modern ontwerp kunt u bij ons terecht. Droomt u van een Upfallshower? Of is een designhangtoilet iets waar uw hart sneller van gaat kloppen? Onze adviseurs staan voor u klaar om u te laten zien welke verschillende topmerken we in huis hebben voor uw nieuwe badkamer. Ook kunnen wij eventueel voor u een 3D-tekening voor uw badkamer maken. Badkamers Naarden is dé leverancier van badkamers.

Kom langs in onze schitterende showroom

Wij verwelkomen u graag in onze sanitairwinkel nabij Laren waar we u de mooiste badkamers laten zien. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met advies bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer. U vindt alle contactgegevens op de contactpagina en als u andere vragen heeft, mag u ons natuurlijk bellen op 035 – 678 39 12.