Home » Badkamers Hilversum

Badkamers in Hilversum

Bij Badkamers Naarden vindt u de mooiste badkamers in de regio Hilversum tegen bodemprijzen. Wij zijn al sinds 2002 regionaal de grootste importeur van topmerken badkamers. Doordat wij deze groot in kunnen kopen en omdat we onze inrichting simpel houden, kunnen wij u de producten aanbieden voor verrassend lage prijzen. U vindt gegarandeerd de nieuwste en mooiste badkamers bij Badkamers Naarden.

3D badkamer ontwerp

Ervaren verkoopadviseurs

A merken tegen een betaalbare prijs

Het grootste assortiment badkamers in de regio Hilversum

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan badkamerartikelen in onze showroom van maar liefst 2.000 m2! Hier kunt u terecht voor topmerken als Grohe, Geberit en Sphinx. U heeft een ruime keuze uit badmeubels, tegels en verschillende accessoires. Of u nu kiest voor een klassieke inrichting van uw badkamer, of voor een moderne en strakke stijl; alles is mogelijk. Onze adviseurs kunnen u bovendien helpen bij het ontwerp en de inrichting van uw badkamer. Wij maken graag een 3D-tekening voor u in onze badkamerwinkel in de buurt van Hilversum. Bezoek onze showroom (regio Hilversum) en vraag naar de mogelijkheden van onze badkamerwinkel.

Kom eens langs in onze badkamerwinkel vlakbij Hilversum

U kunt natuurlijk pas echt goed beoordelen welke soorten badkamers wij u kunnen bieden, als u zelf een kijkje komt nemen in onze badkamerwinkel in de buurt van Hilversum. U bent dan ook van harte welkom in de showroom, waar onze specialisten voor u klaar staan. Heeft u nog vragen, neem dan meteen contact op met Badkamers Naarden (regio Hilversum) door te bellen naar 035 – 678 39 12 of vul het contactformulier in.