Badkamers Hilversum

Bij Badkamers Naarden vindt u de mooiste badkamers in de regio Hilversum tegen bodemprijzen. Wij zijn al sinds 2002 regionaal de grootste importeur van topmerken badkamers. Doordat wij ze groot in kunnen kopen en omdat we onze inrichting simpel houden, kunnen wij u de producten aanbieden voor verrassend lage prijzen. U vindt gegarandeerd de nieuwste en mooiste badkamers bij Badkamers Naarden (regio Hilversum).

Het grootste assortiment badkamers in de regio Hilversum

Wij bieden u een uitgebreid assortiment in onze showroom van maar liefst 2000 m2! Hier kunt u terecht voor topmerken. Of u nu kiest voor een klassieke inrichting van uw badkamer, of voor een moderne en strakke stijl; alles is mogelijk. Onze adviseurs kunnen u bovendien helpen bij het ontwerp en de inrichting van uw badkamer. Wij maken graag een 3d-tekening voor u. Kom meteen een kijkje nemen bij Badkamers Naarden (regio Hilversum) en vraag naar de mogelijkheden.

Kom eens langs

U kunt natuurlijk pas echt goed beoordelen welke soorten badkamers wij u kunnen bieden, als u zelf een kijkje komt nemen. U bent dan ook van harte welkom in de showroom, waar onze specialisten voor u klaar staan. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina. Heeft u nog vragen, neem dan meteen contact op met Badkamers Naarden (regio Hilversum) door te bellen naar 035 – 678 39 12.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid